Zuidema uitvaart

Iedere dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar

voorzorgHet is belangrijk om vroegtijdig op de hoogte te zijn van mogelijkheden rond de uitvaart. Zodoende kunt u aan de hand van deze mogelijkheden uw persoonlijke wensen vastleggen.

uitvaartHet verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In betrekkelijk korte tijd moet er veel geregeld worden voor een passende afscheid.

nazorgNadat de begrafenis of crematie heeft plaatsgevonden moet er nog veel worden geregeld. Lees meer voor een overzicht waar u aan kunt denken.

Zuidema

Wie zijn wij

Bij het uitvoeren van een begrafenis of crematie is het belangrijk een beroep te kunnen doen op een vertrouwd adres bij u in de buurt, met kennis van zaken.

Zuidema's Begrafenis Onderneming is inmiddels meer dan 30 jaar een begrip in de Hoeksche Waard en streeft ernaar de uitvaart in alle rust en orde, volledig naar uw wensen te laten plaatsvinden. Hierbij is begeleiding in de dagen voor de uitvaart belangrijk en persoonlijk. U heeft dan ook in de regel te maken met één contactpersoon, de uitvaartverzorger, aan wie u alle vragen kunt stellen en die ook zorg draagt voor de begeleiding vanaf de dag van overlijden tot en met de dag van de begrafenis of crematie.

De mensen achter Zuidema's Begrafenis Onderneming

Dag en nacht, zeven dagen per week staan onze mensen ter beschikking om u zo goed mogelijk bij te staan in de dagen na het overlijden. Acht vaste medewerkers maken deel uit van onze organisatie. Onze uitvaartverzorgers zijn allen gediplomeerd en op de hoogte van de plaatselijke gebruiken. Zij worden regelmatig bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. De overige medewerkers hebben allen hun specifieke taken en streven er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wim Zuidema jr.
Directeur / Uitvaartverzorger wim
André Zuidema
Directeur / Uitvaartverzorger andre
Els Labruijere
Administratief medewerkster els
Gerlé Terdu
Algemeen medewerker Gerle
Goris van der Linden
Uitvaartverzorger goris
Henk Slagboom
Algemeen medewerker henk
Annelies de Man
Koffiedame Annelies
Wendy Phielix
Uitvaartverzorger wendy
Emmy van Gelder
Koffiedame Emmy


Elly Hardeman
Koffiedame Elly
Tiane van der Perk
Secretaresse Tiane

 

 

Oud-Cromstrijensedijk O.Z. 87b
3286 BM Klaaswaal
0186 571517
info@zuidemauitvaart.nl

keurmerkLoslaten, afscheid nemen

en een passende invulling van de uitvaart