Medewerkers

Al meer dan 45 jaar een begrip in de Hoeksche Waard

Wij staan voor u klaar

Rondom een uitvaart moet veel geregeld worden. Dit doen we met ons team, dat zich kenmerkt door betrokkenheid en ruime ervaring. We staan voor u klaar, dag en nacht, zeven dagen per week, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn na het overlijden van uw dierbare.

Uiteraard zijn onze uitvaartverzorgers gediplomeerd en op de hoogte van de plaatselijke gebruiken. Zij worden regelmatig bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Iedereen binnen ons team heeft specifieke taken, waarbij we ernaar streven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat te doen bij overlijden

  • Huisarts waarschuwen om het overlijden vast te stellen
  • Zuidema bellen (24 uur per dag bereikbaar)
  • Directe familie en vrienden informeren

We stellen ons graag aan u voor:

André Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Iedereen is uniek. Daarom is ook elke uitvaart anders. Samen met u zoeken we naar de meest persoonlijke invulling. Naar uw levensovertuiging, in alle rust, met respect voor elkaar en oog voor detail.”

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”

Goris van der Linden

– Uitvaartverzorger

“Al jarenlang werk ik als uitvaartleider bij Zuidema. Een goede organisatie van een uitvaart draagt bij aan een betere verwerking. Graag denk ik met u mee over de mogelijkheden die bij u passen, met stijl en waardigheid.”

Wendy Phielix

– Uitvaartverzorgster

“Met een warme betrokkenheid en veel passie werk ik als uitvaartleidster bij Zuidema. Mensen vinden het vaak fijn om door een vrouw bijgestaan te worden. Een uitvaart zoals u dat wilt: met veel gevoel en warmte. Ik ben zeer betrokken en hecht aan een fijn contact met de nabestaanden.”

Heidi Hendricks

– Uitvaartverzorgster

“Graag wil ik mij inzetten voor een ieder die te maken krijgt met een overlijden.  Elk overlijden is anders. Wat niet anders is, is het verdriet om het verlies van een dierbare. Daar wil ik met raad en daad aanwezig zijn. Ontzorgen, bijstaan, luisteren. Mijn taak is om alles te doen wat nodig is voor een zinvol, passend en liefdevol afscheid.”

Tiane van der Perk

– Administratief Medewerkster

“Alles wat op administratief gebied langskomt bij Uitvaartverzorging Zuidema is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Het is daardoor iedere dag opnieuw boeiend en zeer gevarieerd.”

Lineke van Gulik

– Administratief Medewerkster

“Vanaf het eerste verdrietige telefoontje met aandacht en zorg van alles regelen. Maar ook met rust en warmte een luisterend oor bieden of een kop koffie geven. Het is heel fijn om op de achtergrond iets voor iemand te kunnen doen in zo’n moeilijke periode van hun leven.”

Gerlé Terdu

– Algemeen Medewerker

“Als algemeen medewerker ben ik verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Zorg voor de overledenen is één van mijn belangrijkste taken. Bij Uitvaartverzorging Zuidema ben ik altijd inzetbaar daar waar men mij nodig heeft.”

Pieter van Es

– Algemeen Medewerker

“Mijn werkzaamheden bij Uitvaartverzorging Zuidema zijn heel divers. Van het ontwerpen van het rouwdrukwerk, het verzorgen van de overledenen tot het chauffeuren in de rouwauto. Met veel zorg en respect voer ik mijn werkzaamheden uit en probeer ik mij altijd professioneel op te stellen. Uw verlies is onze zorg.”

Jolanda Hoepel

– Algemeen Medewerkster

“Ik combineer mijn werkzaamheden bij Uitvaartverzorging Zuidema met mijn werk in de thuiszorg. Voor mij is dat voor de hand liggend en het ligt ook heel erg dicht bij elkaar. Op deze manier wil ik er graag voor u zijn. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik verzorg overledenen, ik bedien de muziekinstallaties en ik verzorg de livestream die u online kunt volgen. Ook kunt u mij tegenkomen als gastvrouw in de kerk of in één van onze aula’s.”