Al meer dan 45 jaar een begrip in de Hoeksche Waard

Wij staan voor u klaar

Rondom een uitvaart moet veel geregeld worden. Dit doen we met ons team, dat zich kenmerkt door betrokkenheid en ruime ervaring. We staan voor u klaar, dag en nacht, zeven dagen per week, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn na het overlijden van uw dierbare.

Uiteraard zijn onze uitvaartverzorgers gediplomeerd en op de hoogte van de plaatselijke gebruiken. Zij worden regelmatig bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Iedereen binnen ons team heeft specifieke taken, waarbij we ernaar streven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We stellen ons graag aan u voor:

André Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Iedereen is uniek. Daarom is ook elke uitvaart anders. Samen met u zoeken we naar de meest persoonlijke invulling. Naar uw levensovertuiging, in alle rust, met respect voor elkaar en oog voor detail.”

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”

Goris van der Linden

– Uitvaartverzorger

“Al jarenlang werk ik als uitvaartleider bij Zuidema. Een goede organisatie van een uitvaart draagt bij aan een betere verwerking. Graag denk ik met u mee over de mogelijkheden die bij u passen, met stijl en waardigheid.”

Wendy Phielix

– Uitvaartverzorgster

“Met een warme betrokkenheid en veel passie werk ik als uitvaartleidster bij Zuidema. Mensen vinden het vaak fijn om door een vrouw bijgestaan worden. Een uitvaart zoals u dat wilt: met veel gevoel en warmte. Ik ben zeer betrokken en hecht aan een fijn contact met de nabestaanden.”

Gerlé Terdu

– Medewerker

“Als algemeen medewerker ben ik verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Zorg voor de overledenen is één van mijn belangrijkste taken. Bij uitvaartverzorging Zuidema ben ik altijd inzetbaar daar waar men mij nodig heeft. Met veel respect neem ik de laatste verzorging voor mijn rekening en zorg ik voor het overbrengen.”

Tiane van der Perk

– Secretaresse

“Mijn naam is Tiane van der Perk. Alles wat op administratief gebied langskomt bij Uitvaartverzorging Zuidema is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Het is daardoor iedere dag opnieuw boeiend en zeer gevarieerd.”

Lineke van Gulik

– Secretaresse