Uw nazorgaccount

Afwikkeling na de uitvaart

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. We weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen we u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online checklist na overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden aan de orde komen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, wordt uitsluitend de relevante informatie aangeboden. Dit scheelt u tijd en geld.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er door dit unieke systeem ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Link:
Nabestaandendesk

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”