Nieuws

 • Keurmerk ‘Persoonlijke Uitvaart’

  Zuidema Uitvaartverzorging heeft van de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart het keurmerk mogen ontvangen.

  Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is uniek. De uitvaartonderneming die in het bezit is van het keurmerk niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie Zuidema Uitvaartverzorging een uitvaart heeft mogen verzorgen.

  Lees Meer
 • Urnenwinkel

  Sinds kort bestaat er bij Zuidema Uitvaartverzorging een aanvullende dienstverlening.

  Enkele weken na de crematie moet er nog nagedacht worden over de manier waarop we de dierbare willen herdenken. Dat is voor iedereen anders en moet uiteraard aansluiten bij de manier waarop de overledene in het leven stond. De aandenkens zijn steeds persoonlijker.

  Ook op dit gebied kunnen wij nog verder voor een familie zorgen.

  Lees Meer
 • Koop lokaal

  Hebt u er ook al eens over nagedacht?

  Er komt een moment dat er moet worden nagedacht over de invulling van een begrafenis of crematie. Voor uzelf hebt u misschien uw wensen al op papier, misschien ook niet. Het is raadzaam om daarover na te denken. En met wie wilt u hierover nadenken? Op welke uitvaartverzorging wilt u een beroep doen?

  Lees meer
 • Natuurbegraven

  Zuidema en duurzaamheid:

  Omdat ons kantoor te vinden is in het buitengebied van Klaaswaal (met uitzicht over landerijen) zien en genieten we dagelijks van de schoonheid van de natuur. Of het nu in de vorm is van fazanten, hazen en  reeën achter ons kantoor of in de afwisseling van de seizoenen over de velden. Daar willen we zorgzaam mee omgaan. Daarom is ons kantoor al jaren voorzien van zonnepanelen en zoeken we bij onze investeringen in auto’s ook bewust naar elektrische of hybride auto’s. Naast onze eigen faciliteiten stellen wij ook de nodige eisen aan onze leveranciers (zoals kistenfabriek etc.) Een Natuurbegraafplaats in de Hoeksche Waard vinden wij dan ook een logische keuze.

  Lees Meer
 • Uitbreiding van ons team

  Heidi Hendricks

  Met ingang van 1 september 2021 is ons team van uitvaartverzorgers uitgebreid met Heidi Hendricks uit Oud-Beijerland. Voor velen in de Hoeksche Waard is Heidi een bekende verschijning.

  Al meer dan 12 jaar heeft zij ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden van uitvaarten. Met veel passie en persoonlijke betrokkenheid heeft Heidi al die jaren invulling gegeven aan haar functie. We heten haar dan ook van harte welkom in ons team. Wilt u nader kennis met haar maken of een vrijblijvend gesprek vooraf, belt u ons dan gerust op 0186-571517 of rechtstreeks naar Heidi: 06-82063478.

  Lees Meer