Koop lokaal

Hebt u er ook al eens over nagedacht?

Er komt een moment dat er moet worden nagedacht over de invulling van een begrafenis of crematie. Voor uzelf hebt u misschien uw wensen al op papier, misschien ook niet. Het is raadzaam om daarover na te denken. En met wie wilt u hierover nadenken? Op welke uitvaartverzorging wilt u een beroep doen?

Vraag om informatie

Vaak worden we als uitvaaronderneming benaderd met vragen, met wensen, met vormen van afscheid die heel persoonlijk zijn.

Om bij de laatste vraag te beginnen, wie bepaalt uw uitvaartverzorger? Een vraag die vanuit verschillende invalshoeken kan worden benaderd. Eerdere ervaringen zijn vaak heel belangrijk. Waren die ervaringen teleurstellend in een eerdere situatie, dan wordt er vaak verder gekeken. Kun je juist met een warm gevoel terugdenken aan die ervaringen, dan helpt dat bij uw keuze.  Telkens als er op ons een beroep wordt gedaan zien wij dat weer als een blijk van vertrouwen. Wij mogen een bijdrage leveren op één van de meest ingrijpende momenten aan het einde van een  mensenleven.

Verzekering

En de verzekering dan? Er zijn verzekeringen die (vrij dwingend) bepalen welke uitvaartverzorger er bij u komt om alles te regelen. Bent u verplicht hiervan gebruik te maken? Nee, dat zeker niet. Te allen tijde kunt u dat zelf bepalen. Tegelijk is er wel vaak in de kleine lettertjes opgenomen dat bij de keuze van uw eigen uitvaartverzorger de verzekeringsmaatschappij een ander (vaak lager) bedrag uitkeert in plaats van de in de polis genoemde diensten. Bent u daarmee minder goed af? Dat hangt ervan af. Vaak zie je dat de ‘standaard’ dienstverlening in de polis zeer beperkt is en dat alle diensten die worden aangeboden buiten de polis flink aan de prijs zijn. Bent u tevreden over de in de polis genoemde uitvaartverzorging? Maak daar dan ook gebruik van. Hebt u twijfels? Doe dan een beroep op een voor u bekende uitvaartverzorger. Je wilt tenslotte dat alles goed geregeld is.

Wie?

Zuidema Uitvaartverzorging is zo’n onderneming. Bekend in de regio, al jaren lang. Een naam om hoog te houden met gemotiveerde medewerkers, allen woonachtig in de Hoeksche Waard. Verbonden met de inwoners en maatschappelijk betrokken.  ‘Koop lokaal’ is ons dan ook op het lijf geschreven. Wij waarderen het als u een beroep op ons doet. Wij nemen de tijd voor u en staan u graag terzijde. Wij volgen de ontwikkelingen en denken met u mee in de diverse vormen van afscheid. Denk daarbij aan de mogelijkheden op de natuurbegraafplaats, de mogelijkheden van het opbaren thuis of elders. Begraven of cremeren in de Hoeksche Waard (of toch juist daarbuiten). U kunt een beroep op ons doen.  Keuze van een kist of toch liever een wade of een mand? Wij kunnen u informeren.

Recente ontwikkelingen

U hebt het vast al gehoord. De nieuwe begraafplaats in de Hoeksche Waard, Natuurbegraafplaats Zomerlanden. Een blijvende rustplaats in de natuur van de Hoeksche Waard. Te vinden in het natuurgebied waar vroeger de Barendrechtse brug was. Ook daar hebben we inmiddels de contacten gelegd en kunnen wij u van dienst zijn. Voor veel mensen een goede gedachte om te weten dat u niet te maken hebt met het verlengen van de duur van het graf of het eventueel opgraven en herbegraven. Bijzonder om daar de eerste begrafenis te mogen verzorgen.

Wilt u graag doorpraten of informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@zuidemauitvaart.nl of bel 0186-571517.