Over ons

Zuidema: Persoonlijk, betrokken en vertrouwd.
In “over ons” stellen wij ons graag aan u voor: Een familie bedrijf dat al sinds 1973 uitvaarten verzorgt in de Hoeksche Waard. Een persoonlijke benadering en zorgzamebegeleiding is in al die jaren ons uitgangspunt geweest. Dit doen wij vanuit ons hart.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor uw persoonlijke uitvaartwensen. Altijd zijn wij er met ons team op gericht om voor u een eigen en passende invulling aan de uitvaart te geven. Daarom heeft u altijd een vast aanspreekpunt met wie u alles in de dagen van afscheid in alle rust kunt bespreken.

U bent altijd welkom op ons kantoor in Klaaswaal dat in 2015 helemaal is aangepast aan de eisen van nu. Loop gerust eens binnen en neem de tijd om u te orienteren of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Met onze dienstverlening zijn wij graag dicht bij u in de buurt. Zo hebben wij verschillende eigen uitvaartlocaties, zoals in ‘s-Gravendeel, Strijen, Puttershoek, Mijnsheerenland, Klaaswaal en Zuid-Beijerland. In huiselijke sfeer kunt u daar de laatste dagen met uw dierbare doorbrengen.

Veel aspecten rondom de uitvaart vindt u terug op onze website: Lees meer over onze aula’s, afscheidhuizen, voorzorg, nazorg, verzekeringen, check list en de diverse handige links.

Wij zijn er ons altijd van bewust  dat afscheid nemen een ingrijpende gebeurtenis is, waarbij de uitvaart een persoonlijke uitdrukking van uw wensen is.

Bij ons staat u er niet alleen voor. Wij zijn persoonlijk, betrokken en al meer dan vijftig jaar vertrouwd in de Hoeksche Waard.

-André en Wim Zuidema

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”