Afscheidshuis Strijen

Het afscheidshuis in Strijen hebben we in 2010 geopend. Dit karakteristieke gebouw is destijds verbouwd en ingericht als ruimte met een huiselijke sfeer. Het afscheidshuis heeft de mogelijkheid om de overledene op te baren en in alle rust en beslotenheid familie en vrienden uit te nodigen.

Wanneer u gebruikmaakt van het afscheidshuis ontvangt u de sleutel, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u ernaartoe gaat. Hoe vaak u het wilt bezoeken en hoe lang u er wilt blijven. Uiteraard is er een keuken met alle faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Het afscheidshuis is ook uitgerust om er een condoleanceavond te houden. Er zijn 35 zitplaatsen, wat ook weer de mogelijkheid biedt om er een afscheidsplechtigheid in besloten kring te houden. Het komt ook voor dat het afscheidshuis gebruikt wordt als verzamel- en vertrekpunt naar elders.

Wilt u het afscheidshuis in Strijen gebruiken, of wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen: (0186) 57 15 17.

Afscheidshuis Strijen
Kerkstraat 78a
3291 AM Strijen

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”