Hoofdkantoor Klaaswaal

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Klaaswaal. In de landelijke sfeer van de Hoeksche Waard bent u daar altijd welkom. Daar kunt u in ons multifunctionele kantoorpand alles rondom de uitvaart met ons doornemen. Naast verschillende spreekkamers, zijn er ruimtes om bijv. een kist te kiezen, die u indien gewenst daar zelf kunt beschilderen. Ook drukwerk kunt u daar zelf opstellen en er zijn kamers waar muziek en fotopresentaties worden voorbereid.

Verder is er een verzorgingskamer waar nabestaanden zelf de laatste zorg mogen doen, iets wat in een ziekenhuis vaak niet mogelijk blijkt. Ook kunt u daar een rouwauto kiezen: zwart, grijs of zilverkleurig.

Verder bevindt zich in het pand een afscheidskamer waar in huiselijke sfeer afscheid kan worden genomen. U ontvangt zelf een sleutel, waardoor u op elk gewenst moment kunt langskomen.

Ons hoofdkantoor te Klaaswaal is modern-klassiek ingericht en straalt gastvrijheid uit. Kom gerust bij ons langs. De koffie staat voor u klaar.

Uitvaartverzorging Zuidema
Oud-Cromstrijensedijk O.Z. 87b
3286 BM Klaaswaal

Wim Zuidema

– Uitvaartverzorger

“Met onze toegewijde medewerkers willen wij u graag van dienst zijn in een moeilijke periode. Onze betrokkenheid en ervaring stellen wij graag beschikbaar om u verder te helpen. Uw persoonlijke visie en wensen zijn daarbij onze leidraad voor een warm en passend afscheid.”